De slimste aandelen om nu te kopen met $ 20 en voor altijd vast te houden

 

Uw beleggingsportefeuille kan beginnen met slechts $ 20 en toch geweldig uitpakken. Twintig dollar klinkt misschien niet als veel om aan een aandeel uit te geven, maar elke portefeuille moet ergens beginnen. En nu gratis handel beschikbaar is bij veel makelaars en fractionele aandelen als optie worden aangeboden, is het mogelijk om een ​​aandeel te kopen voor slechts een paar dollar. Maar waar moet je beginnen?

Ik denk dat het opbouwen van een fundament van solide aandelen met groeipotentieel de juiste plaats is om met kleine investeringen te beginnen. En op dit moment zijn Apple (NASDAQ:AAPL), Coinbase Global (NASDAQ:COIN) en Spotify (NYSE:SPOT) drie geweldige plaatsen om een ​​investering van $ 20 aan het werk te zetten.

1. Apple: de mega-capaandelen om mee te beginnen

Het klinkt misschien niet spannend om te beginnen met beleggen bij een bedrijf dat zo groot en gevestigd is als Apple. goede crypto app kun je downloaden. Maar het bedrijf is een uitstekende keuze als basisonderdeel van elke portefeuille, en het is ook nog eens een geldgenererende machine. Je kunt hieronder zien dat de vrije kasstroom blijft groeien ondanks dat de smartphonemarkt volwassener wordt, omdat Apple softwarediensten en aangrenzende producten aan de mix heeft toegevoegd.

Er is geen reden om aan te nemen dat deze groeitrend zal eindigen. De iPhone wordt nu grotendeels gezien als een standaardtool voor bedrijven en consumenten, en nieuwe technologieën zoals cryptocurrencies worden bovenop de iPhone gebouwd en niet vervangen. Ik denk dat we de komende jaren de producten van Apple belangrijker zullen zien worden en de cashflow daardoor zal stijgen, daarom houd ik van aandelen op de lange termijn.

 

2. Coinbase Global: de cryptogigant

Cryptocurrencies hebben veel aandacht gekregen vanwege hun snelle waardestijging in de afgelopen jaren en het potentieel ontwrichtende karakter van hun technologie. Maar de kern van de blootstelling van miljoenen mensen aan cryptocurrency is Coinbase.

Het bedrijf verdient niet echt geld aan stijgende of dalende cryptocurrency, maar eerder aan het aantal transacties dat plaatsvindt op zijn netwerk. En u kunt hieronder zien dat de zaken het afgelopen jaar goed zijn gegaan.

Aan de horizon is een NFT-marktplaats die al miljoenen aanmeldingen van early adopters heeft. Ik denk dat dit een ongelooflijk winstgevend bedrijf kan zijn in de cryptocurrency-ruimte, en dat is slechts een van de waarden voor investeerders.

 

Vergeet niet dat Coinbase ook een van de grootste durfkapitaalinvesteerders in de crypto-industrie is. Het heeft een positie in meer dan 200 cryptocurrency-bedrijven. Als het crypto-tij blijft stijgen, zou dit op termijn een van de grootste bedrijven ter wereld kunnen zijn.

 

3. Spotify: bezit het oor

Spotify’s bedrijf begon met muziek, maar tegenwoordig is het veel meer dan dat. Het bedrijf heeft honderden miljoenen dollars uitgegeven om een ​​groot podcastnetwerk uit te bouwen dat abonnementen, exclusieve en advertentieondersteunde podcasts omvat. Terwijl een handvol muzieklabels nog steeds de controle heeft over de muziekindustrie, bouwt Spotify een krachtige positie op in podcasts.

Het is het advertentienetwerk van Spotify dat het onderscheidt in podcasts en andere audioformaten zoals audioboeken. Crypto daytrading tips vind je online. Aangezien Spotify een netwerk van makers (podcasts en audioboeken) en een netwerk van adverteerders opbouwt, is het zijn taak om de twee met elkaar te verbinden en een deel van de inkomsten te besparen. Dit is vergelijkbaar met hoe Google van Alphabet gebruikers en adverteerders met elkaar verbindt.

In het derde kwartaal bedroegen de advertentieactiviteiten slechts $ 323 miljoen, maar dat was 75% meer dan een jaar geleden, en de brutomarge was 10,5%, een stijging ten opzichte van 1,6% een jaar geleden. Als de strategie van Spotify succesvol is, zouden we moeten zien dat de omzet snel blijft groeien en de marges toenemen. En als het vliegwiel eenmaal van start is gegaan, zou het bedrijf meer makers van inhoud moeten aantrekken, die een stimulans zullen hebben om bij een netwerk te blijven dat hoogwaardige advertenties biedt die ze zelf moeilijk zouden kunnen opbouwen.

Spotify’s bedrijf is nog niet winstgevend, maar ik denk dat het relatief snel kan zijn als de advertentie-inkomsten groeien en de marges toenemen. En als het bedrijf zijn inhoudspakket kan blijven uitbouwen, zal dit een geweldige voorraad zijn om op lange termijn te bezitten.

 

Begin

Of u nu $ 20 of $ 20.000 investeert, het belangrijkste is om te beginnen met beleggen. Ik denk dat Apple, Coinbase en Spotify geweldige plaatsen zijn om te beginnen met het opbouwen van een portfolio, met leidende posities in hun branche en betere financiële resultaten.

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.